Consultancy & SEO

Zoekmachine

Zoekmachine marketing zorgt ervoor dat uw website op de eerste pagina van Google verschijnt. Zowel de inhoud als de techniek van uw website zijn van belang om optimaal vindbaar te zijn op de belangrijkste zoekwoorden.

Wat zijn de voordelen van SEO?

  • Een hogere plek zorgt voor meer bezoekers en meer omzet.
  • Hogere betrouwbaarheid
  • Voorsprong op de concurrentie

Werkwijze

  1. Startpunt: We brengen uw website in kaart en analyseren de belangrijkste onderdelen. Hierna stellen we een plan en digitale strategie op.
  2. Zoekwoorden analyse: Wij analyseren alle zoekwoorden waarop u site nu en in de toekomst op gevonden kan worden.
  3. Optimalisatie: Advisering welke content op uw website verbeterd moet worden. Hiervoor kunnen we een SEO-schrijver inhuren.
  4. Techniek: Veel websites gebruiken oude technieken, als uw website nieuwe technieken gebruikt zal u daarvoor worden beloond door betere posities op uw zoekwoorden. Wij zullen u hier een rapport over sturen.
  5. Links: Voor een groot deel zijn uw posities en het verkeer afhankelijk van de interne en externe links. Wij analyseren deze en beginnen een campagne om meer relevante links te krijgen.

Beter gevonden worden?

Laat ons vrijblijvend de kansen beoordelen voor uw website. We betrekken u bij het proces om een campagne te starten om uw website naar de beste posities te helpen. U kunt dit proces gedeeltelijk of volledig aan ons uitbesteden.

Neem contact op voor meer informatie.